45 ₴/100 г
Показати оптові ціниЧорноплідна горобина
Регіон збору - Західна Україна
Опис:
Всі напевно чули і бачили ці маленькі терпкі ягідки. Всі знають що вони дуже корисні. Але також з черноплодки можна готувати смачні настоянки, напої. Варіацій таких настоїв дуже багато-експериментуйте! А ми підкажемо Вам кілька популярних рецептів.
Наливка из черноплодной рябины.
На все Вам понадобится:
Перебейте ягоды, засыпте в банку вместе с сахаром, добавьте бадьян и залейте все дистиллятом. Банку закройте плотно крышкой. Такую настойку нужно выдержать 2-3 месяца. Но Вы будите вознаграждены за ожидание. Это вкусно и полезно.
Насыщенная наливка из черноплодной рябины.
Здесь все очень просто! Больше ягод, больше настаивайте.
Візьміть 1.5 кілограма підмороженого або висушеної осінньої ягоди, залийте 1 літром дистиляту 50 градусів. На чотири-п'ять місяців поставте в темне місце. Після закінчення терміну очікування, процідіть вашу наливку. Приготуйте цукровий сироп. 200 грам цукру і 400 мл води, прокип'ятити 5-7 хвилин. Після охолодження змішайте цукровий сироп з Вашим настоєм за смаком. Багато вживають в чистому вигляді, без додавання цукру.
Пийте напої тільки власного приготування, та будьте здорові!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пакет zip замок |
Основні | |
Склад | горобина |