89 ₴
Сухі дріжджі для червоного вина Coobra Madras
Виробник – Швеція
Опис:
Сухі дріжджі Coobra Madras – застосовуються для ферментації червоних вин. Можна використовувати виноробної промисловості для фруктових, виноградних, напівсолодких, солодких і міцних вин. Це селекційні дріжджі, розроблені в лабораторних умовах, з використання спеціального штаму дріжджової клітини Saccharomyces Cervisie, поліпшують смак, аромат і міцність вина. Одна пачка дріжджів використовується на 25 літрів вина.
Перед додаванням у основний обсяг фруктового сусла, дріжджі слід змішати з невеликою кількістю теплої води 22-25 ° С, настояти 25-30 хвилин. Після закінчення цього часу, дріжджі починають активно працювати. Дріжджову масу виливає в основний сусло.
Рекомендації:
- дотримуйтесь рекомендовану температуру.
- використовуйте живильне середовище.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Швеція |
Вага | 10 |
Тип дріжджів | Сухі |
Користувальницькі характеристики | |
Тип закваски | Для червоних вин |