Продавець Kors Craft - Виробник дистиляційного обладнання розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5679 відгуків
Складно, але працюємо. Телефонуйте, пишіть, замовляйте!
«КОРС» - ЗАВОД ІЗ ВИРОБНИЦТВА ДИСТИЛЯЦІЙНОГО ОБЛАДНАННЯ.
+380 (73) 990-07-00
+380 (96) 990-07-00
+380 (66) 990-07-00
Турбо дріжджі Sp. Ferm 24 Turbo
влево
  • Турбо дріжджі Sp. Ferm 24 Turbo, фото 2
вправо

Турбо дріжджі Sp. Ferm 24 Turbo

  • В наявності
  • Код: 09393

167 ₴

+380 (73) 990-07-00
Viber & Telegram
  • +380 (96) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (66) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (67) 574-01-89
    Фірмовий магазин Київ
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Турбо дріжджі Sp. Ferm 24 Turbo

Виробник – Скандинавія

    Опис:

Sp. Ferm Extreme – якісні скандинавські дріжджі при доступній ціні. При використанні цих дріжджів, кінцевий продукт – дистилят, має приємний смак і аромат.

Дріжджі дозволяти за 24 години ферментировать 6 кг цукру. При цьому вихід спи-тів на рівні 14-15 %.

Склад:

Дріжджі, поживні речовини, вітаміни і мікроелементи.

Як правильно використовувати:

       Растворите 6 кг. сахара в 15-ти. литрах теплой воды (30-35 °C). Хорошо перемешать. Долить воды до общего объема 25 литров, и регулировать температуру (довести до 25 °C), потом добавить содержимое пакета и тщательно перемешать. Температурный режим при разбавлении сахара, не является строгим нюансом (главное, чтобы не холодная). Оставляйте в ферментере свободный объем для бурления и пено образование. Процесс ферментация проходит бурно. Следите за рекомендуемой температурой в ферментере - 25 °C.

       Время сбраживания 24 часа. Но Sp. Ferm 24 Turbo можно использовать и по классической схеме. Больше сахара, больше выход дистиллята, длительней ферментация. Но не нужно забывать что дрожжи были разработаны для экстримально быстрого ферментация, и увеличение времени может влиять на вкусовые качества готового питьевого продукта.

Характеристики:

  • оптимальная температура брожения - 22-27 °C;
  • идеальная температура - 25 °C;
  • крепость - до 17 %;
  • длительность процесса брожения - 1-3 дня;
  • вес - 195 грамм;
  • форма - сухие турбо дрожжи.

Дріжджі виробляються в Скандинавії. При доступною ціною ― відповідають високим вимогам. Отриманий продукт має м'який смак і приємний аромат.

     

Користувальницькі характеристики
Тип закваскиДля цукрових дистилятів
Тип дріжджівСухі дріжджі турбо
Основні
Вага195
Інформація для замовлення
  • Ціна: 167 ₴
Турбо дріжджі Sp. Ferm 24 TurboТурбо дріжджі Sp. Ferm 24 Turbo
В наявності
167 ₴
+380 (73) 990-07-00
Viber & Telegram
  • +380 (96) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (66) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (67) 574-01-89
    Фірмовий магазин Київ

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner