437 ₴
Царга 1.5 дюйма 500 мм. фланець
Виробник - "Корс"
Опис:
Царга - це тіло ферментаційної колони, її центральна частина. Теплообмін, який становить принцип дії ферментаційної або ректифікаційної колони, протікає саме тут. Саме царга робить процес дистиляції можливим. Царга виконує роль модуля колони, тобто модернізує ваш апарат, збільшуючи висоту, та очищення дистиляту від шкідливих домішок. У колону поміщають насадку Панченкова, спірально-призматичну насадку, кільця Рашига (мідні або нержавіючу сталь), які збільшують площу контакту з парою, а відтак і градус Вашого продукту, знешкоджують від шкідливих домішок та неприємного запаху в питному продукті.
Професійні винокури збільшують довжину апарату до 1 - 1.5 метра, використовуючи додаткову одну або дві царги. Їх максимально заповнюють насадками. Це дає можливість отримати чистіший продукт підвищеної міцності. За такого підходу в холодильнику конденсується чистий етил, і немає потреби купувати ректифікаційну колону.
Характеристики:
Комплектація:
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Корс |
Країна виробник | Україна |
Стан | Новий |
Висота | 500 мм |
Матеріал | Нержавіюча харчова сталь AISI 304 |
Діаметр | 40 |