Продавець Kors Craft - Виробник дистиляційного обладнання розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
6187 відгуків
Складно, але працюємо. Телефонуйте, пишіть, замовляйте!
«КОРС» - ЗАВОД ІЗ ВИРОБНИЦТВА ДИСТИЛЯЦІЙНОГО ОБЛАДНАННЯ.
+380 (73) 990-07-00
+380 (96) 990-07-00
+380 (66) 990-07-00
Дріжджі сухі Coobra Turbo Extreme 48
влево
  • Дріжджі сухі Coobra Turbo Extreme 48, фото 3
вправо

Дріжджі сухі Coobra Turbo Extreme 48

  • В наявності
  • Код: 09361

155 ₴

+380 (73) 990-07-00
Viber Telegram
  • +380 (96) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (66) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (67) 574-01-89
    Фірмовий магазин Київ
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис

Турбо дріжджі Кобра Turbo Extreme 48

Виробник —  Швеція

       Опис:

       Дріжджі Turbo Extreme 48 — чудова якість. Ці турбо дріжджі, призначені для збивання 25-26 літрів цукрового сусла за 48 годин. Максимальний об'єм 30 літрів. Та виробник заявляє про 25 літрах, але ці дріжджі переробляють більше максимально заявленої кількості цукру, а Ви відповідно отримаєте більшу кількість продукту з однієї пачки.      

       Приготування сусла є одним із найважливіших етапів у загальному процесі виготовлення й не мало важливим етапом на шляху до досягнення мети — вибір дріжджів. На сьогодні на ринку представлена величезна різноманітність, цінуються англійські дріжджі, польські. Але шведський бренд — це прекрасні дріжджі. При дотримання технології, Ви отримаєте продукт міцністю 14-21%.

Склад:

       Дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.

Як правильно використовувати:

       Розчиніть 6 кг. цукру в 15-ти литрах теплої води (30-35 °C). Добре перемішати. Долити води до загального об'єму 25-26 літрів і регулювати температуру (довести до 25 °C), потім додати вміст пакета та ретельно перемішати. Температурний режим під час розведення цукру, не є строгим нюансом (головне, щоб не холодна). Спробуйте метод — 9 кг. цукру та 30 літрів води. Ви отримаєте прекрасний результат. Головне дотримуйтеся правил — чиста джерельна вода, якісний цукор, температурний режим. Не поспішайте процес, нехай Ваше сусло добре відстоюється й освітлиться. Можна використовувати бентоніт або освітлювачі, які дають чудовий результат. Але остерігайтеся підробок із бентонітом. 

Для Вашої зручності ми приносимо всі дані в таблиці.

Сахар/кг

 Кількість днів

 Температура/°C

Ступінь збивання %

6

2

20-35

14

7

3

20-30

17

8

5

20-28

19

9

до 10

18-25

21

       Дріжджі Extreme — це екстремально потужні дріжджі, процес збивання проходить дуже бурхливо. Мають найвищу толерантність до 21.5 %. Не закривайте щільно кришкою ферментаційну ємність, не використовуйте гідрозакрив, не допускайте підвищення рекомендованої температури, яка може вбити дріжджі, зниження — може сповільнювати процес. Залишайте в ферментаційній ємності запас місця для бурлення й піно утворення. Процес проходить дуже бурхливо. Утворюється піни — середній.

Характеристики:

  • оптимальна температура бродіння 18-35 °C;
  • міцність — до 21,5%;
  • тривалість процесу бродіння — 2-10 днів;
  • вага — 135 грамів;
  • форма — сухі.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 155 ₴
Дріжджі сухі Coobra Turbo Extreme 48Дріжджі сухі Coobra Turbo Extreme 48
В наявності
155 ₴
+380 (73) 990-07-00
Viber Telegram
  • +380 (96) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (66) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (67) 574-01-89
    Фірмовий магазин Київ

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner