155 ₴
Турбо дріжджі Кобра Turbo Extreme 48
Виробник — Швеція
Опис:
Дріжджі Turbo Extreme 48 — чудова якість. Ці турбо дріжджі, призначені для збивання 25-26 літрів цукрового сусла за 48 годин. Максимальний об'єм 30 літрів. Та виробник заявляє про 25 літрах, але ці дріжджі переробляють більше максимально заявленої кількості цукру, а Ви відповідно отримаєте більшу кількість продукту з однієї пачки.
Приготування сусла є одним із найважливіших етапів у загальному процесі виготовлення й не мало важливим етапом на шляху до досягнення мети — вибір дріжджів. На сьогодні на ринку представлена величезна різноманітність, цінуються англійські дріжджі, польські. Але шведський бренд — це прекрасні дріжджі. При дотримання технології, Ви отримаєте продукт міцністю 14-21%.
Склад:
Дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.
Як правильно використовувати:
Розчиніть 6 кг. цукру в 15-ти литрах теплої води (30-35 °C). Добре перемішати. Долити води до загального об'єму 25-26 літрів і регулювати температуру (довести до 25 °C), потім додати вміст пакета та ретельно перемішати. Температурний режим під час розведення цукру, не є строгим нюансом (головне, щоб не холодна). Спробуйте метод — 9 кг. цукру та 30 літрів води. Ви отримаєте прекрасний результат. Головне дотримуйтеся правил — чиста джерельна вода, якісний цукор, температурний режим. Не поспішайте процес, нехай Ваше сусло добре відстоюється й освітлиться. Можна використовувати бентоніт або освітлювачі, які дають чудовий результат. Але остерігайтеся підробок із бентонітом.
Для Вашої зручності ми приносимо всі дані в таблиці.
Сахар/кг |
Кількість днів |
Температура/°C |
Ступінь збивання % |
6 |
2 |
20-35 |
14 |
7 |
3 |
20-30 |
17 |
8 |
5 |
20-28 |
19 |
9 |
до 10 |
18-25 |
21 |
Дріжджі Extreme — це екстремально потужні дріжджі, процес збивання проходить дуже бурхливо. Мають найвищу толерантність до 21.5 %. Не закривайте щільно кришкою ферментаційну ємність, не використовуйте гідрозакрив, не допускайте підвищення рекомендованої температури, яка може вбити дріжджі, зниження — може сповільнювати процес. Залишайте в ферментаційній ємності запас місця для бурлення й піно утворення. Процес проходить дуже бурхливо. Утворюється піни — середній.
Характеристики: