525 ₴
Клампова царга 2 дюйми 450 мм. AISI 304
Виробник - "Корс"
Опис:
Царга - це тіло ферментаційної колони, її центральна частина. Теплообмін, який становить принцип дії ферментаційної або ректифікаційної колони, протікає саме тут. Саме царга робить процес дистиляції можливим. Царга виконує роль модуля колони, тобто модернізує ваш апарат, збільшуючи висоту, та очищення дистиляту від шкідливих домішок. У колону поміщають насадку Панченкова, спірально-призматичну насадку, кільця Рашига (мідні або нержавіючу сталь), які збільшують площу контакту з парою, а відтак і градус Вашого продукту, знешкоджують шкідливі домішки та неприємний запах у питному продукті.
Професійні винокури збільшують довжину апарата до 1 - 1.5 метра, використовуючи додаткову одну або дві царги. Також невеликі царги використовую як кожух для холодильника Дімрота. Їх максимально заповнюють насадками. Це дає можливість отримати чистіший продукт підвищеної міцності. За такого підходу в холодильнику конденсується чистий етил, і немає необхідності купувати ректифікаційну колону.
Характеристики:
Комплектація:
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Корс |
Країна виробник | Україна |
Висота | 500 мм |
Матеріал | Нержавіюча харчова сталь AISI 304 |