1 624 ₴
Клампова царга 3 дюйми DN76 1000 мм. AISI 304
Виробник - "Корс"
Опис:
Царга - це тіло будь-якої бражної, ректифікаційної колони, її центральна частина. Теплообмін, який є основним фактором правильної та стабільної роботи, проходить саме тут. Саме царга робить процес дистиляції можливим. Царга виконує роль модуля колони, тобто модернізує ваш апарат, збільшуючи висоту, та очищення дистиляту від шкідливих домішок. У колону поміщають насадку Панченкова, спірально-призматичну насадку, кільця Рашига (мідні або нержавіючу сталь), які збільшують площу контакту з парою, а відтак і градус Вашого продукту, знешкоджують від шкідливих домішок та неприємного запаху в питному продукті.
Професійні винокури збільшують довжину апарату до 1 - 1.5 метра, використовуючи додаткову одну або дві царги. Їх максимально заповнюють насадками. Це дає можливість отримати чистіший продукт підвищеної міцності. За такого підходу в холодильнику конденсується чистий етил, без домішок і неприємних запахів.
Три дюйми - це обладнання для професійної дистиляції. З його допомогою Ви збільшуєте швидкість отримання сирцю і питного продукту. На нашу думку, 3 дюйми це максимальний розмір, який Вам знадобиться в домашніх умовах, навіть якщо Ви професіонал. При виробничому підході також використовується 3-х дюймове обладнання. Але в цьому випадку все ж раціональніше розглянути чотири дюйми.
Характеристики:
Комплектація:
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Корс |
Країна виробник | Україна |
Висота | 1000 мм |
Матеріал | Нержавіюча харчова сталь AISI 304 |