92 ₴
86,12 ₴
Набір спецій для вермуту в стилі "martini" 9 літрів
Виробник: Hot Rod Distiller International
Опис:
Набір трав і спецій для приготування вермуту з дев'яти літрів дистиляту. Вага 10 грам, у складі полин гіркий, кориця, ромашка, ялівець, чорна бузина, кардамон, мускатний горіх, перцева м'ята, деревій, ванілін.
Рецепт вермуту в стилі Martini:
Для ароматною основи Вам знадобиться:
Для вермуту Вам знадобиться:
Трави і спеції замочити в 85 мл продукту і 25 мл води (кардамон і ягоди ялівцю розчавити). Есенцію настоювати в темному прохолодному місці 2 тижні, періодично перемішувати. Потім настій відціджуємо через 4 шари марлі, віджимаємо трави і фільтруємо есенцію через ватний фільтр. Даємо постояти їй ще 2 дні.
Вермут робимо за тією ж схемою, що і в першому рецепті. У виноградний напій вливаємо 50 мл продукту, варимо сироп з 70 г цукру і 50 мл води, сироп охолоджуємо і додаємо в кріплене виноградний напій. Туди ж додаємо 8 мл. есенції. Пробуємо, коригуємо зміст есенції. Укупориваем і даємо напою відпочити місяць-два.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип спецій | Набір спецій, трав, прянощів |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Склад | полин гіркий, кориця, ромашка, ялівець, чорна бузина, кардамон, мускатний горіх, перцева м'ята, деревій, ванілін. |
Основні | |
Вага (грам) | 10 |