299 ₴
Набір спецій для вермуту в стилі "campari"
Виробник: Україна
Опис:
Набір спецій, трав розроблений за унікальним рецептом, для приготування настоянки з одного літра дистиляту. Вага 175 грам, у складі помаранча гіркий, цедра лимона, гвоздика, дягель, аніс, фенхель, корінь ірису німецького, полин гіркий, майоран, шавлія, чебрець, розмарин, кориця.
Рецепт вермуту в стилі Campari:
На все вам знадобиться:
В кастрюле смешать воду и сахар, подогревая на среднем огне помешивать до полного растворения сахара. При желании в этот момент можно добавить краситель. Довести воду до кипения и проварить сироп 10-15 минут, а затем снять с огня и дать остыть. Если добавляли краситель, то рекомендуем процедить сироп через несколько слоёв марли и отправить в холодильник на хранение. Все остальные ингредиенты поместить в банку подходящего объема и залить водкой. Банку плотно закрыть и оставить при комнатной температуре на 2-3 дня выдержки. Процідити настій через марлю, твердий залишок добре віджати, а потім пропустити рідина пару раз через вату або кавові фільтри. Трави, коріння і прянощі вберуть частина продукту, тому на виході повинно вийти близько 650 мл настою. Залишається лише змішати його з підфарбовані сиропом по смаку, витримати і застосувати за призначенням.
З нашого рецепта ми свідомо виключили харчової червоний барвник (кармін), який присутній в оригінальному рецепті.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип спецій | Набір спецій, трав, прянощів |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Склад | Помаранча гіркий, цедра лимона, гвоздика, дягель, аніс, фенхель, корінь ірису німецького, полин гіркий, майоран, шавлія, чебрець, розмарин, кориця. |
Основні | |
Вага (грам) | 175 |