Продавець "Корс" розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2208 відгуків
ПРАЦЮЄМО!!!  ОФОРМЛЯЙТЕ БУДЬ ЛАСКА ЗАМОВЛЕННЯ ЧЕРЕЗ САЙТ
"КОРС" - ЗАВОД ПО ПРОИЗВОДСТВУ ДИСТИЛЛЯЦИОННОГО ОБОРУДОВАНИЯ.
+380 (66) 990-07-00
+380 (96) 990-07-00
+380 (73) 990-07-00
Набір спецій для джина в стилі "Beefeater"
влево
  • Набір спецій для джина в стилі "Beefeater", фото 2
вправо

Набір спецій для джина в стилі "Beefeater"

  • Закінчується
  • Код: 09213

200 грн

Купити
+380 (96) 990-07-00
Тетяна & Олександр
  • +380 (73) 990-07-00
    Тетяна & Олександр
  • +380 (66) 990-07-00
    Тетяна & Олександр
  • +380 (67) 574-01-89
    Київ - фірмовий магазин
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Набір спецій для джина в стилі "beefeater london dry" до 20-ти літрів

Виробник - Україна

Опис:

       Набор специй, трав  разработанный по уникальному рецепту, для приготовления до 20 литров джина из домашнего  дистиллята. Вес  250 грамм, в составе можжевельник, кориандр, корень дягиля, цедра апельсина, цедра лимона, миндаль горький, корень ириса.

Рецепт джина:

       Набор специй для джина в стиле "beefeater london dry". Набор рассчитан на получение 15-20 литров джина методом паровой инфузии или 5-8 литров джина методом мацерации (настаивания) в зависимости от желаемой интенсивности ароматов.

В ароматі скромний ялівець, вологий темний тайговий ліс, лаванда, троянда та земляний корінь. У смаку переважають спеції, відводять нас до відтінкам касії і невеликої кількості кардамону. Післясмак завершується квітково-земляним відтінком спецій з буквальним відтінком кмину і полум'яної апельсинової цедри. Післясмак довгий і помірно тепле.

Приготування джина методом настоювання (мацерації)

На все Вам знадобиться:

  • 7-8 літрів дистиляту фортецею 45-50%;
  • набір спецій для джина.

Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 л дистиляту фортецею 45-50% і наполягаємо близько 10 – 14 днів в темному теплому місці. Струшуємо кожен день.

Після відстоювання рідину фільтрується і розлучається чистою холодною водою до 30-35 градусів.

Настоянка розведена заливається в дистиляційний куб, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розбавлений дистилят – достатньо відібрати перші 50 грам голів.

       Отбор «сердца» заканчивается на 45% в струе. Тут важно не пропустить момент – из-за хвостов, даже минимальных, домашний джин мутнеет.

       Измеряем крепость полученного продукта, разводим его до 45 градусов. Помните, можжевеловая настойка крепче во-ки, разбавление ниже, чем до 42 градусов начисто уничтожит цитрусовые нотки.

       Готовый напиток должен отдохнуть неделю. Пейте на здоровье, пейте в меру.

Приготовление джина методом паровой инфузии с помощью джин-корзины:

    На все Вам знадобиться:

  • 20 литров разбавленного дистиллята с крепостью 30%;
  • набор специй для джина;
  • джин-корзина.

       Приготовление:

1.    Измельчаем специи в ступке (или на блендере). Достаточно нарушить целостность ягод можжевельника. Не стоит чрезмерно измельчать специи.

2.    Засыпаем тщательно перемешанные специи в джин-корзину.

3.    Заполняем дистилляционный  дистиллятом, предварительно разбавленным до крепости 30%.

4.    Начинаем перегонку при небольшой температуре, чтобы наши специи прогревались постепенно и равномерно.

5.    В процессе дистиляції следите за уровнем флегмы в джин-корзине. Не допускайте перелива флегмы обратно в куб. Сливайте содержимое джин-корзины в емкость для отходов используя дренажный кран внизу. Данную процедуру возможно понадобится повторить несколько раз в течение всей дистиляції.

6.    Первые 20-50 мл. полученного дистиллята стоит собрать в отдельную емкость и отставить в сторону. Это самые горькие эфирные масла можжевельника.

7.    Основная фракция отбирается до тех пор, пока градус в струе не снизится до 50%.

8.    Избыток хвостов будет приводить к помутнению джина при разбавлении.

9.    Разбавляем наш джин до 42-45 градусов.

10. Готовый напиток должен отдохнуть неделю.

       Все, Ваш джин готов, можете наслаждаться изумительным ароматом и вкусом домашнего вкуснейшего джина.

Основні
Країна виробникУкраїна
УпаковкаПакет з крафт-паперу
СкладЯлівець, коріандр, корінь дягелю, цедра апельсина, цедра лимона, мигдаль гіркий, корінь ірису
Вага (грам)250
Користувальницькі характеристики
Тип спеційНабір спецій, прянощів, фруктів
Інформація для замовлення
  • Ціна: 200 грн
Набір спецій для джина в стилі "Beefeater"Набір спецій для джина в стилі "Beefeater"
Закінчується
200 грн
Купити
+380 (96) 990-07-00
Тетяна & Олександр
  • +380 (73) 990-07-00
    Тетяна & Олександр
  • +380 (66) 990-07-00
    Тетяна & Олександр
  • +380 (67) 574-01-89
    Київ - фірмовий магазин

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner