Продавець Kors Craft - Виробник дистиляційного обладнання розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
6187 відгуків
Складно, але працюємо. Телефонуйте, пишіть, замовляйте!
«КОРС» - ЗАВОД ІЗ ВИРОБНИЦТВА ДИСТИЛЯЦІЙНОГО ОБЛАДНАННЯ.
+380 (73) 990-07-00
+380 (96) 990-07-00
+380 (66) 990-07-00
Набір спецій для джина в стилі "bombay sapphire"
влево
  • Набір спецій для джина в стилі "bombay sapphire", фото 3
  • Набір спецій для джина в стилі "bombay sapphire", фото 4
  • Набір спецій для джина в стилі "bombay sapphire", фото 5
вправо

Набір спецій для джина в стилі "bombay sapphire"

  • В наявності
  • Код: 09214

390 ₴

+380 (73) 990-07-00
Viber Telegram
  • +380 (96) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (66) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (67) 574-01-89
    Фірмовий магазин Київ
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Набір спецій для джина в стилі "bombay sapphire" до 20-ти літрів

Виробник - Україна

Опис: 

Набір спецій, трав розроблений за унікальним рецептом, для приготування до 20 літрів джина з домашнього дистиляту. Вага 250 грам, у складі ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія, лакриця, гіркий мигдаль, райські зерна, перець кубеба, цедра лимона, корінь ірису.

Рецепт джина:

Набір спецій для джина в стилі bombay sapphire розрахований на отримання 15-20 літрів джина методом парової інфузії або 5-8 літрів джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Дуже свіжий, гострий і легкий аромат. Безумовно ялівець домінує. В той же час яскравий, соковитий, злегка гіркий і тільну цитрус. Інші інгредієнти більш тонкі і добре інтегровані, земляні та квіткові, з відтінками миндальности.

Приготування джина методом настоювання (мацерації)

    На все Вам знадобиться:

  • 7-8 літрів дистиляту фортецею 45-50%;
  • набір спецій для джина.

      Приготування:

Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 л дистиляту фортецею 45-50% і наполягаємо близько 10 – 14 днів в темному теплому місці. Струшуємо кожен день.

Після відстоювання рідину фільтрується і розлучається чистою холодною водою до 30-35 градусів.

Настоянка розведена заливається в дистиляційний куб, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розбавлений дистилят – достатньо відібрати перші 50 грам голів.

Відбір «серця» закінчується на 45% в струмені. Тут важливо не пропустити момент – через хвостів, навіть мінімальних, джиновая настоянка каламутніє.

Вимірюємо фортеця отриманого продукту, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте джин міцніше по-ки, розведення нижче, ніж до 42 градусів начисто знищить цитрусові нотки.

Готовий напій має відпочити тиждень.

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-кошики:

На все Вам знадобиться:

  • 20 літрів розведеного дистиляту з міцністю 30%;
  • набір спецій для джина;
  • джин-кошик.

       Приготування:

1. Спеції подрібнюємо в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.

2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в кошик.

3. Заповнюємо дистиляційний куб дистилятом, попередньо розведеним до фортеці 30%.

4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.

5.    В процессе дистилляции следите за уровнем флегмы в джин-корзине. Не допускайте перелива флегмы обратно в куб. Сливайте содержимое джин-корзины в емкость для отходов используя дренажный кран внизу. Данную процедуру возможно понадобится повторить несколько раз в течение всей дистилляции.

6.    Первые 20-50 мл. полученного дистиллята стоит собрать в отдельную емкость и отставить в сторону. Это самые горькие эфирные масла можжевельника.

7.    Основная фракция отбирается до тех пор, пока градус в струе не снизится до 50%.

8.    Избыток хвостов будет приводить к помутнению джина при разбавлении.

9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.

10. Готовий напій має відпочити тиждень.

Приємного вживання!!!

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
Тип спеційНабір спецій, ягід, прянощів
СкладЯлівець, коріандр, корінь дягелю, касія, лакриця, гіркий мигдаль, райські зерна, перець кубеба, цедра лимона, корінь ірису.
УпаковкаПакет з крафт-паперу
Основні
Вага (грам)250
Інформація для замовлення
  • Ціна: 390 ₴
Набір спецій для джина в стилі "bombay sapphire"Набір спецій для джина в стилі "bombay sapphire"
В наявності
390 ₴
+380 (73) 990-07-00
Viber Telegram
  • +380 (96) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (66) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (67) 574-01-89
    Фірмовий магазин Київ

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner