Продавець Kors Craft - Виробник дистиляційного обладнання розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6317 відгуків
ПРАЦЮЄМО. Робіть замовлення через сайт. Ми передзвонимо!

ПРАЦЮЄМО!

«КОРС» - ЗАВОД ІЗ ВИРОБНИЦТВА ДИСТИЛЯЦІЙНОГО ОБЛАДНАННЯ.
+380 (73) 990-07-00
+380 (96) 990-07-00
+380 (66) 990-07-00
Набір спецій для джина в стилі "monkey 47"
влево
  • Набір спецій для джина в стилі "monkey 47", фото 3
вправо

Набір спецій для джина в стилі "monkey 47"

  • В наявності
  • Код: 09228

543 ₴

+380 (73) 990-07-00
Viber Telegram
  • +380 (96) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (66) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (67) 574-01-89
    Фірмовий магазин Київ
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Набір спецій для джина в стилі "monkey 47" до 15 літрів

Виробник - Україна

Опис:

Набір розроблений для приготування домашнього джина при використанні різних методів ароматизації. Вага 250 грам, спеції упаковані в крафт пакет. Це унікальний рецепт – гармонійне поєднання трав, спецій, ягід та квітів.

Склад:

Ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія (кориця), лакриця (солодка), мигдаль гіркий, мелегетский перець (райські зерна), перець кубеба, перець горошком, перець зелений, перець стручковий, перець білий, цедра апельсина, цедра лимона, цедра памеранца , імбир сушений, кардамон зелений, бергамот, корінь ірису (фіалковий корінь), цвіт акації, журавлина, малина лісова, чорна смородина, глід, ожина, вербена, березові бруньки, чай, шавлія, меліса, жасмин, лимонник китайський, гвоздика, чорниця , брусниця, терен, чорноплідна горобина, аїр болотний, червона горобина, бузина чорна, лаванда, каркаде, ромашка, мускатний горіх, шипшина, бджолиний бальзам, соснова брунька.

Набір спецій для джина в стилі Monkey 47, розрахований на отримання 12-15 літрів джина методом парової інфузії, або 5-8 літрів джина методом мацерації (настоювання), в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

       Вкус джина может быть совершенно разным в каждом глотке. В нем ощущаются нотки сосны, мха, березы, шалфея, кардамона, мелиссы, черного перца, имбиря, брусники. Их слишком много, чтобы воспринимать по-отдельности, а в целом остается теплое, долгое, слегка суховатое послевкусие с оттенками пряностей. Ароматный джин характеризуется ярко выраженными тонами можжевельника, подчеркивающимися нотами цитрусовых, цветов, намеками чайного дерева, вербены, острых специй и горьких плодов.

       Приготовление джина методом настаивания (мацерации).

       На все Вам понадобится:

  • 7-8 літрів дистиляту фортецею 45-50%;
  • набір спецій для джина.

  Приготування:

Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 літрами продукту фортецею 45-50% і наполягаємо близько 10 – 14 днів в темному, теплому місці. Струшуємо кожен день.

Після відстоювання рідину фільтрується і розлучається чистою холодною водою до 30-35 градусів.

       Разбавленная настойка заливается в дистилляционный куб, нагревательный прибор выставляется на среднюю температуру. Если вы использовали разбавленный этанол или хороший дистиллят – достаточно отобрать первые 50 грамм голов.

       Отбор «сердца» заканчивается на 45% в струе. Тут важно не пропустить момент – из-за хвостов, даже минимальных, домашний джин мутнеет.

       Измеряем крепость полученного алк., разводим его до 45 градусов. Помните, джин крепче чем другие напитки, разбавление ниже, чем до 42 градусов начисто уничтожит цитрусовые нотки. Готовый напиток должен отдохнуть неделю.

Приготовление джина методом паровой инфузии с помощью джин-корзины:

       На все Вам понадобится:

  • 20 литров разбавленного спи-та с крепостью 30%;
  • набор специй для джина;
  • джин-корзина.

Приготовление:

1.    Измельчаем специи в ступке (или на блендере). Достаточно нарушить целостность ягод можжевельника. Не стоит чрезмерно измельчать специи;

2.    Засыпаем тщательно перемешанные специи в джин-корзину;

3.    Заполняем дистилляционный куб спи-том, предварительно разбавленным до крепости 30%;

4.    Начинаем перегонку при небольшой температуре, чтобы наши специи прогревались постепенно и равномерно;

5.    В процессе дистилляции следите за уровнем флегмы в джин-корзине. Не допускайте перелива флегмы обратно в куб. Сливайте содержимое джин-корзины в емкость для отходов, используя дренажный кран внизу. Данную процедуру возможно понадобится повторить несколько раз в течение всей дистилляции;

6.    Первые 20-50 мл полученного дистиллята стоит собрать в отдельную емкость и отставить в сторону. Это самые горькие эфирные масла можжевельника;

7.    Основная фракция отбирается до тех пор, пока градус в струе не снизится до 50%;

8.    Избыток хвостов будет приводить к помутнению джина при разбавлении;

9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів;

10. Готовий напій має відпочити тиждень.

  Все готово, переступайте через це до дегустації!

 

Основні атрибути
ВиробникАїр
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
Тип спеційНабір спецій, ягід, квітів
УпаковкаПакет з крафт-паперу
СкладЯлівець, коріандр, корінь дягету, коссія (кориця), лакриця (солодка), мигдаль гіркий, мегегетський перець (райські зерна), перець кубеба, перець горошком, перець зелений, перець стручковий, перець білий, цедра апельсина, цедра лимона, цедра памеранця, імбир сушений, кардамон зелений, бергамот, корінь ірису (фіалковий корінь), колір акації, журавлина, малина лісова, чорна смородина, глоду, ожина, вербена, березові нирки, чай, шавлія, меліса, жасмин, лимонник китайський, гвоздика, чорниця, чорниця, брусниця, терн, чорноплідна горобина, аїр болотний, червона горобина, чорна бузина, лаванда, каркаде, ромашка, мускатний горіх, шипшина, бджолиний бальзам, сосна брунька.
Основні
Вага (грам)250
Інформація для замовлення
  • Ціна: 543 ₴
Набір спецій для джина в стилі "monkey 47"Набір спецій для джина в стилі "monkey 47"
В наявності
543 ₴
+380 (73) 990-07-00
Viber Telegram
  • +380 (96) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (66) 990-07-00
    Інтернет магазин
  • +380 (67) 574-01-89
    Фірмовий магазин Київ

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner