Продавець КОРС розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
983 відгуків
КРАЩЕ ЯКІСТЬ ВІД ВИРОБНИКА - ПО ЗАВЖДИ НАЙКРАЩІ ЦІНИ
"КОРС" - ЗАВОД ПО ПРОИЗВОДСТВУ ДИСТИЛЛЯЦИОННОГО ОБОРУДОВАНИЯ.
+38066 99 00 700
+38096 99 00 700
+38073 99 00 700
Набір спецій для джина в стилі "monkey 47"
влево
  • Набір спецій для джина в стилі "monkey 47", фото 2
вправо

Набір спецій для джина в стилі "monkey 47"

  • В наявності
  • Код: 09228

470 грн.

Купити
+38096 99 00 700
Александр, Артем
  • +38073 99 00 700
    Александр, Артем
  • +38066 99 00 700
    Александр, Артем
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

Набір спецій для джина в стилі "monkey 47" до 15 літрів

Виробник - Україна

Опис:

Набір розроблений для приготування домашнього джина при використанні різних методів ароматизації. Вага 250 грам, спеції упаковані в крафт пакет. Це унікальний рецепт – гармонійне поєднання трав, спецій, ягід та квітів.

Склад:

Ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія (кориця), лакриця (солодка), мигдаль гіркий, мелегетский перець (райські зерна), перець кубеба, перець горошком, перець зелений, перець стручковий, перець білий, цедра апельсина, цедра лимона, цедра памеранца , імбир сушений, кардамон зелений, бергамот, корінь ірису (фіалковий корінь), цвіт акації, журавлина, малина лісова, чорна смородина, глід, ожина, вербена, березові бруньки, чай, шавлія, меліса, жасмин, лимонник китайський, гвоздика, чорниця , брусниця, терен, чорноплідна горобина, аїр болотний, червона горобина, бузина чорна, лаванда, каркаде, ромашка, мускатний горіх, шипшина, бджолиний бальзам, соснова брунька.

Набір спецій для джина в стилі Monkey 47, розрахований на отримання 12-15 літрів джина методом парової інфузії, або 5-8 літрів джина методом мацерації (настоювання), в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

       Вкус джина может быть совершенно разным в каждом глотке. В нем ощущаются нотки сосны, мха, березы, шалфея, кардамона, мелиссы, черного перца, имбиря, брусники. Их слишком много, чтобы воспринимать по-отдельности, а в целом остается теплое, долгое, слегка суховатое послевкусие с оттенками пряностей. Ароматный джин характеризуется ярко выраженными тонами можжевельника, подчеркивающимися нотами цитрусовых, цветов, намеками чайного дерева, вербены, острых специй и горьких плодов.

       Приготовление джина методом настаивания (мацерации).

       На все Вам понадобится:

  • 7-8 літрів дистиляту фортецею 45-50%;
  • набір спецій для джина.

  Приготування:

Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 літрами продукту фортецею 45-50% і наполягаємо близько 10 – 14 днів в темному, теплому місці. Струшуємо кожен день.

Після відстоювання рідину фільтрується і розлучається чистою холодною водою до 30-35 градусів.

       Разбавленная настойка заливается в дистилляционный куб, нагревательный прибор выставляется на среднюю температуру. Если вы использовали разбавленный этанол или хороший дистиллят – достаточно отобрать первые 50 грамм голов.

       Отбор «сердца» заканчивается на 45% в струе. Тут важно не пропустить момент – из-за хвостов, даже минимальных, домашний джин мутнеет.

       Измеряем крепость полученного алк., разводим его до 45 градусов. Помните, джин крепче чем другие напитки, разбавление ниже, чем до 42 градусов начисто уничтожит цитрусовые нотки. Готовый напиток должен отдохнуть неделю.

Приготовление джина методом паровой инфузии с помощью джин-корзины:

       На все Вам понадобится:

  • 20 литров разбавленного спи-та с крепостью 30%;
  • набор специй для джина;
  • джин-корзина.

Приготовление:

1.    Измельчаем специи в ступке (или на блендере). Достаточно нарушить целостность ягод можжевельника. Не стоит чрезмерно измельчать специи;

2.    Засыпаем тщательно перемешанные специи в джин-корзину;

3.    Заполняем дистилляционный куб спи-том, предварительно разбавленным до крепости 30%;

4.    Начинаем перегонку при небольшой температуре, чтобы наши специи прогревались постепенно и равномерно;

5.    В процессе перегонки следите за уровнем флегмы в джин-корзине. Не допускайте перелива флегмы обратно в куб. Сливайте содержимое джин-корзины в емкость для отходов, используя дренажный кран внизу. Данную процедуру возможно понадобится повторить несколько раз в течение всей перегонки;

6.    Первые 20-50 мл полученного дистиллята стоит собрать в отдельную емкость и отставить в сторону. Это самые горькие эфирные масла можжевельника;

7.    Основная фракция отбирается до тех пор, пока градус в струе не снизится до 50%;

8.    Избыток хвостов будет приводить к помутнению джина при разбавлении;

9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів;

10. Готовий напій має відпочити тиждень.

  Все готово, переступайте через це до дегустації!

 

Основні
Країна виробникУкраїна
УпаковкаПакет з крафт-паперу
СкладМожжевельник, кориандр, корень дягиля, кассия (корица), лакрица (солодка), миндаль горький, мелегетский перец (райские зерна), перец кубеба, перец горошком, перец зеленый, перец стручковый, перец белый, цедра апельсина, цедра лимона, цедра памеранца , имбирь сушеный, кардамон зеленый, бергамот, корень ириса (фиалковый корень), цвет акации, клюква, малина лесная, черная смородина, боярышник, ежевика, вербена, березовые почки, чай, шалфей, мелисса, жасмин, лимонник китайский, гвоздика, черника , брусника, терн, черноплодная рябина, аир болотный, красная рябина, черная бузина, лаванда, каркаде, ромашка, мускатний горіх, шипшина, бджолиний бальзам, соснова брунька.
Вага (грам)250
Користувальницькі характеристики
Тип спеційНабір спецій, ягід, квітів
Інформація для замовлення
  • Ціна: 470 грн.
Набір спецій для джина в стилі "monkey 47"Набір спецій для джина в стилі "monkey 47"
В наявності
470 грн.
Купити
+38096 99 00 700
Александр, Артем
  • +38073 99 00 700
    Александр, Артем
  • +38066 99 00 700
    Александр, Артем