Продавець "Корс" розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5478 відгуків
ПРАЦЮЄМО!!!  ОФОРМЛЯЙТЕ БУДЬ ЛАСКА ЗАМОВЛЕННЯ ЧЕРЕЗ САЙТ
"КОРС" - ЗАВОД ПО ПРОИЗВОДСТВУ ДИСТИЛЛЯЦИОННОГО ОБОРУДОВАНИЯ.
+380 (73) 990-07-00
+380 (96) 990-07-00
+380 (66) 990-07-00
Набір спецій для джина в стилі "gordon's london dry"
влево
  • Набір спецій для джина в стилі "gordon's london dry", фото 2
вправо

Набір спецій для джина в стилі "gordon's london dry"

  • В наявності
  • Код: 09215

212 

+380 (73) 990-07-00
Тетяна & Олександр
  • +380 (96) 990-07-00
    Тетяна & Олександр
  • +380 (66) 990-07-00
    Тетяна & Олександр
  • +380 (67) 574-01-89
    КИЇВ РОЗДРІБНИЙ МАГАЗИН
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Набір спецій для джина в стилі "gordon's london dry" до 20-ти літрів

Виробник - Україна

Опис: 

Набір спецій, трав розроблений за унікальним рецептом, для приготування до 20 літрів джина з домашнього дистиляту. Вага 250 грам, у складі ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія, лакриця, корінь імбиру, мускатний горіх.

Рецепт джина:

Набір спецій для джина в стилі bombay sapphire розрахований на отримання 15-20 літрів джина методом парової інфузії або 5-8 літрів джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

Дуже свіжий, гострий і легкий аромат. Безумовно ялівець домінує. В той же час яскравий, соковитий, злегка гіркий і тільну цитрус. Інші інгредієнти більш тонкі і добре інтегровані, земляні та квіткові, з відтінками миндальности.

Приготування джина методом настоювання (мацерації)

    На все Вам знадобиться:

  • 7-8 літрів дистиляту фортецею 45-50%;
  • набір спецій для джина.

      Приготування:

Для початку готуємо настойку. Всі інгредієнти закидаємо в ємність, заливаємо 7-8 л дистиляту фортецею 45-50% і наполягаємо близько 10 – 14 днів в темному теплому місці. Струшуємо кожен день.

Після відстоювання рідину фільтрується і розлучається чистою холодною водою до 30-35 градусів.

Настоянка розведена заливається в дистиляційний куб, нагрівальний прилад виставляється на середню температуру. Якщо ви використовували розбавлений дистилят – достатньо відібрати перші 50 грам голів.

Відбір «серця» закінчується на 45% в струмені. Тут важливо не пропустити момент – через хвостів, навіть мінімальних, джиновая настоянка каламутніє.

Вимірюємо фортеця отриманого продукту, розводимо його до 45 градусів. Пам'ятайте джин міцніше по-ки, розведення нижче, ніж до 42 градусів начисто знищить цитрусові нотки.

Готовий напій має відпочити тиждень.

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-кошики:

На все Вам знадобиться:

  • 20 літрів розведеного дистиляту з міцністю 30%;
  • набір спецій для джина;
  • джин-кошик.

       Приготування:

1. Спеції подрібнюємо в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.

2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в кошик.

3. Заповнюємо дистиляційний куб дистилятом, попередньо розведеним до фортеці 30%.

4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.

5.    В процессе дистилляции следите за уровнем флегмы в джин-корзине. Не допускайте перелива флегмы обратно в куб. Сливайте содержимое джин-корзины в емкость для отходов используя дренажный кран внизу. Данную процедуру возможно понадобится повторить несколько раз в течение всей дистилляции.

6.    Первые 20-50 мл. полученного дистиллята стоит собрать в отдельную емкость и отставить в сторону. Это самые горькие эфирные масла можжевельника.

7.    Основная фракция отбирается до тех пор, пока градус в струе не снизится до 50%.

8.    Избыток хвостов будет приводить к помутнению джина при разбавлении.

9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.

10. Готовий напій має відпочити тиждень.

Приємного вживання!!!

Основні
Країна виробникУкраїна
УпаковкаПакет з крафт-паперу
СкладЯлівець, коріандр, корінь дягелю, касія, лакриця, корінь імбиру, мускатний горіх.
Вага (грам)250
Користувальницькі характеристики
Тип спеційНабір спецій, прянощів
Інформація для замовлення
  • Ціна: 212 
Набір спецій для джина в стилі "gordon's london dry"Набір спецій для джина в стилі "gordon's london dry"
В наявності
212 
+380 (73) 990-07-00
Тетяна & Олександр
  • +380 (96) 990-07-00
    Тетяна & Олександр
  • +380 (66) 990-07-00
    Тетяна & Олександр
  • +380 (67) 574-01-89
    КИЇВ РОЗДРІБНИЙ МАГАЗИН

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner